Main Page

From GBV

Wij zijn Gezond Burger Verstand

Gezond Burger Verstand is een plaatselijke politieke partij die met drie zetels zitting heeft in de gemeenteraad van Oosterhout. Lokale politiek los van de landelijke richtlijnen die gelden bij de landelijke politieke partijen. Open en transparant naar de inwoners wiens belangen wij behartigen.

Gemeenteraadverkiezingen 2018

Gezond Burger Verstand is bezig met de voorbereiding voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Dat betekent:

  • Ons oor te luisteren leggen bij mensen en maatschappelijke groeperingen
  • Onze standpunten aanscherpen
  • Verkiezingsprogramma opstellen
  • Kandidatenlijst samenstellen


Indien u geïnteresseerd bent om aan een van deze zaken een bijdrage te leveren, dan nodigen we u van harte uit om dat aan ons te laten weten. Dat kan per mail (klik hier) of door contact op te nemen met Henk van Ginneken.

Oosterhout in BN DeStem

Druk bezochte Kidsdag bij De Leest
WAALWIJK - Theater De Leest hield zondag een speciale dag voor kinderen: de Kidsdag. Rond een tweetal films en een theater voorstelling waren er tal van extra activiteiten, met name voor de kleine...
Marcel Donks (22-10-2017)
Illegale houseparty houdt omwonenden Dorst wakker
DORST – Een illegale houseparty in de bossen bij Dorst heeft in de nacht van zaterdag op zondag heel wat omwonenden wakker gehouden. De politie voerde vanochtend vroeg een goed gesprek met de ‘...
Ralph Van Wolffelaar (22-10-2017)
Bauer vereerd, Patricia Paay naar Patersven en branden in Roosendaal en Bergen op Zoom
BN DeStem blikt terug op de week en zet een aantal belangrijke verhalen op een rijtje. Wat gebeurde er allemaal deze week?
Martin Ommering (22-10-2017)
Overvallers Jumbo Lage Zwaluwe bedreigden personeel met mes en stroomstootwapen
LAGE ZWALUWE – Na de gewapende overval op de Jumbo supermarkt in Lage Zwaluwe is de politie nog op zoek naar de daders. Onbekend is nog of de daders iets hebben buitgemaakt.
Ralph Van Wolffelaar (22-10-2017)
Heusdenaren willen graag op zaterdag naar gemeentehuis
VLIJMEN - Het (digitale) inwonerspanel van de gemeente Heusden heeft zich voor het eerst mogen uitspreken, in dit geval over de dienstverlening van de gemeente. Wethouder Wim van Engeland belooft d...
Dik de Joode (22-10-2017)
Overval op Jumbo supermarkt in Lage Zwaluwe, politie zoekt twee daders
LAGE ZWALUWE - De Jumbo supermarkt aan de Pastoor  van Hooijdonklaan in Lage Zwaluwe is zaterdagavond kort voor 22.00 uur overvallen door twee mannen. De politie heeft met behulp van honden in de...
Alfred de Bruin (21-10-2017)
Illustratrice Stef den Ridder haalt inspiratie uit natuur van het Vloeiveld in Zevenbergen, 'De wolf is echt mijn favoriete dier'
ZEVENBERGEN - Aan de Achterdijk in Zevenbergen groeide een bijzonder talent op. De 26-jarige illustratrice Stef den Ridder woont er nog altijd. Ze las er de boeken van Charles Darwin en Jules Verne...
Toine Rongen (21-10-2017)
Man die op boot schoot in Werkendam is aangehouden voor poging doodslag
WERKENDAM - De politie heeft een man aangehouden die er van verdacht wordt op 8 oktober meerdere schoten op een boot te hebben gelost in Werkendam.
Erik Luiten (21-10-2017)

Hannie Broekhoven.jpg

Hannie Broekhoven
Staat voor goed onderwijs, behoud van natuur en (cultuur-) historie en voor ontwikkeling van duurzame sociale voorzieningen.

Karel Botermans.jpg

Karel Botermans
Belangenbehartiger sociale zaken en ouderen problematiek. Voor veilige, schone wijken met behoud of herstel van wijkvoorzieningen.

11c783d.jpg

Martin Mol
Staat voor een no-nonsens politiek, transparantie en met een recht door-zee mentaliteit. Voorvechter voor veiligheid in de woonwijken en binnenstad.

Wil Muskens.jpg

Wil Muskens
Biologisch melkveehouder en gepensioneerd vrijwillig brandweerman. Belangenbehartiger voor Oosteind. Voor veiligheid en verantwoord groen.

caption
Gezond Burger Verstand is een lokale politieke partij in de gemeente Oosterhout.
caption
Ook lid worden van GBV? Dat kan! Neem hiervoor contact op met info@gbv-oosterhout.nl.
caption
Contact Neem contact op met een van de fractieleden of laat een bericht achter op de contactpagina.